Grafisch ontwerp

In de wereld van grafisch ontwerp draait alles om beeld, identiteit en sfeer. Ik vind het heerlijk om te brainstormen, door te denken en te spelen met vorm en kleur. Ik neem je als klant mee in het ontstaansproces van een grafisch ontwerp, omdat ik uit ervaring weet dat samenspraak het beste resultaat oplevert. Bij mij krijg je dus geen take it or leave it voorstel, maar meerdere opties en inspraak (tot op zekere hoogte ;). Een mens moet wat te kiezen hebben.

Ik ontwerp onder meer logo’s, brochures, flyers, affiches, tijdschriften, iconen, verpakkingen en boeken. > Portfolio

Samenwerken
Naast grafisch ontwerper ben ik ook een echte netwerker. Heb je behoefte aan meer dan grafisch ontwerp? Binnen mijn netwerk bevinden zich fotografen, webbouwers, illustratoren, tekstschrijvers, drukkerijen; als het nodig is kruip ik in de rol van regisseur en zorg ik op professionele en vriendelijke wijze voor een totaaloplossing op maat.

Partners

il panda electrik werkt o.a. samen met Alessandra Mignardi voor fotografie, Oddsized interactive voor web-ontwikkeling, Madelon van de Avoort voor illustraties en Nop Mercx voor 3D ontwerp en illustraties.

Opdrachtgevers

il panda electrik ontwerpt voor bedrijven en (non-profit) organisaties in diverse branches. Opdrachtgevers zijn onder andere OFED, FCB, Zezz Media, Buro T3, Theater Kikker, Memories to keep, Kosmos Uitgevers, Senta multisensory concepting en Uitgeverij Christofoor.

Check mijn portfolio voor een impressie.